Волейболистите на Берое 2016 (Стара Загора) записаха 13-а победа в efbet Супер

...
Волейболистите на Берое 2016 (Стара Загора) записаха 13-а победа в efbet Супер
Коментари Харесай

Руси Желев: Работим правилно, напълно заслужено сме в четворката на елита

Волейболистите на Берое 2016 (Стара Загора) записаха 13-а победа в efbet Супер Волей, след кaто надиграха Славия с 3:0 гейма в мач от 19-и кръг, изигран в града на липите.

Ето какво сподели след мача пред BGvolleyball.com капитанът на " зелено-белите " Руси Желев, който бе отличен за MVP:
 Берое удари бързо Славия в НВЛ Берое удари бързо Славия в НВЛ
" Записахме шеста поредна победа в шампионата след тежката загуба от Нефтохимик във втория кръг от пролетния полусезон. Намираме се краткотрайно в четворката на елита и бих споделил, че това е изцяло справедливо. Отново ще разясня, че в моите очи Берое извади шанса да събере страховит колектив, който съумя да се сработи и реализира резултати. Тук се работи вярно. Със сигурност можем да усъвършенстваме даже повече подготвителния си развой и това, съм уверен, е идната стъпка към повишение равнището на отбора. Имаме изискванията, въпрос на време да се случи. "

" Разбира се, че можеше да получим друго стичане на събитията. Успяха да се опълчват в първия гейм, надлежно ние допуснахме повече неточности от допустимите. Радвам се, че въпреки всичко го измъкнахме и победихме в три гейма. "

" Получих оценката MVP - признателен съм на треньора за оценката. От него разбирам, че премията е в символ на цялостното ми отношение през седмицата и по време на самия мач. Ние сме професионален волейболен клуб и за мен това е нещо наложително в работата ни, не считам да се трансформирам. Все отново бих приключил тематиката с едно огромно " Браво! " и " Благодаря! " към момчетата, които всеки мач чакат своята опция да се изявят. Сега го направиха, всеки един от тях. Това е тим! "

" Предстои ни мач с Монтана, в който ще гостуваме. За страдание, не знам, какво да чакам. Това са клуб с положителни състезатели, част от които могат и би трябвало да бъдат образци в игрището за младите състезатели като мен. Въпреки това играта им през втория полусезон надалеч не носи резултатите, които реализираха през първия. Иска ми се да се разиграят, избирам да създадем забавен за публиката мач и мога само да заявя, че ние ще се подготвим за подобен. Надявам се да употребяват времето дотогава пълноценно и на 19ти в Монтана да се насладим на мощен волейбол ", приключи Желев.
 Скъпи волейболни наследници Скъпи волейболни наследници
Снимки:nvl.bg/ startphoto.bg
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР